en
Select category
Belgrade

Пречишћавање глицерина

1 / 3
Пречишћавање глицерина - photo 1 Пречишћавање глицерина - photo 2
Renewed: 5 February 2024, 20:13 ID: 4252
Price on request
Flagma member since 24 May 2017
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
руководитель

Description

До скоро на светском тржишту је било у суштини само два типа глицерина:

1) Сирови глицерин 30-80 % (тамно-браон течност, често са израженим мирисом) - то је неочишћени сирови глицерин са високим количином примеса укључујући органске

2) Прехрамбени или фармацеутски (фармакопејски) глицерин 95-99% - то је глицерин који је прошао процес дестилације (прозирна густа течност високе густине).

Овај тип глицерина има одличан квалитет, али заједно с тим, високу цену, пошто је процес дестилације веома енергетски и финансијски захтеван.

За многе производње које користе глицерин у рецептури својих производа, одлучујући фактор је управо боја и мирис глицерина. При том густина и други параметри немају толико велики значај.

Наша технологија пречишћавања глицерина заснива се на методи сорпције и тангенцијалне микрофилтрације. Специјалисти наше компаније развили су јединствену опрему која омогућава добијање просветљеног, пречишћеног техничког глицерина, при чему су трошкови опреме и експлоатациони трошкови знатно мањи, а самим тим и себестоимост глицерина значајно нижа.

Овом технологијом успешно се користе компаније које раде у области производње антифриза, антисептика, лакокрасочне индустрије, израде кормних додатака за сточарство и сл.

Ако вас интересује питање пречишћавања глицерина, обратите се одмах и специјалисти наше компаније ће вам са задовољством пружити детаљније информације.

The owner of the ad has the most up-to-date information.

Similar ads

2
Очистка глицерина
Price
Price on request
До недавнего времени на мировой рынке было по сути всего два типа глицерина: 1) Глицерин сырец 30-80 % (темно-коричневая жидкость, часто с выразительным запахом) - это неочищенный сырой глицерин с высоким количеством примесей в т. ч. органического происхождения 2) Пищевой или фармацевтический...
+47 ads
5 Feb
Системи комплексног пречишћавања воде Multic
Price
Price on request
СMultic - комплексни мултимедијални систем за пречишћавање воде, који се активно користи у домаћинству, комерцијалној и индустријској припреми воде. Multic ефикасно обавља следеће функције: - омекшавање воде; - уклањање гвожђа из воде; - уклањање мангана; - уклањање амонијака; - уклањање...
+47 ads
5 Feb
Припрема и пречишћавање каталичког адитива у систему испушних гасова дизел мотора
Price
Price on request
Каталички адитиви у систему испушних гасова дизел мотора користе се за смањење емисије штетних загађивача. Производња течности за испушне гасове дизела (DEF): Уреа раствор се меша са дејонизованом водом како би се произвео DEF. DEF се обично чува у засебном резервоару у возилу и убризгава у...
+47 ads
5 Feb
Show more
Works by Flagma since 24 May 2017
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
руководитель
See more ads in the category Oil and liquid cleaning equipment
Contact the company
Михальченко Людмила Викторовна
Михальченко Людмила Викторовна
Руководитель
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to prepayment if you are not sure about the reliability of the user.
Write a message
Litech Aqua, ООО Михальченко Людмила Викторовна, Руководитель
Пречишћавање глицерина
Price on request ID: 4252
Select category
×